Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Siz bile yangın kapısı fiyatları üzerine bili kazanmak yürekin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan yürekeriye kolay girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı Nite Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedili bir durumda insanoğluın ferah bir itmesi ile dâhilen hariçya haklı açılmaktadır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ait her detaya değindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, metanet, %100 projeye düzen ve yaraşır eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Paslanmaz çelik yangın bapları, vesair yangın bapları kadar bina emniyetliği planının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, öfkee dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi altına düzenınmasına yardımcı olabilir ve insanların binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlayabilir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir evgin Yangın Çıkış Kapısı manzara takkadak insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini sağlamlar. Ayrıca yapı içinde oluşan kötü ve sıcaklığın dışarıya geçmesine bariyer olabilir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlamlar.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 sayaç ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlamışsa dışarıya, dışarıdan serlamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-finans kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

Yangın yönetmeliğine şayeste bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page